Verzenden

Valentina Damesmode streeft er naar om jouw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. In de meeste gevallen is dit binnen 1 – 2 dagen na ontvangst van de bestelling/betaling. In ieder geval kunnen wij je garanderen dat het door jouw bestelde artikel nog dezelfde dag zal worden verwerkt, mits voorradig en besteld vóór 15:00 uur op een werkdag.

Ben je niet tevreden met je aankoop of wil je graag het aankoopbedrag terug? Geen probleem! Bij Valentina Damesmode hebt u na ontvangst van de bestelling 14 dagen de tijd om te herroepen.

Je kunt je bestelling retourneren bij ons thuis, eerstvolgende markt waar wij staan of het pakket terugsturen via het postkantoor.

Retour adres: Leyhof 14, 5215 BW, ‘s-Hertogenbosch

LET OP! 

Wij vergoeden geen verzend/retourkosten van een retourzending. Deze zijn voor de rekening van de klant, mits het om een omruiling gaat. Dit omdat wij met zeer lage verkoopprijzen werken. Het aankoopbedrag van uw geretourneerde artikelen wordt binnen 5 dagen teruggestort waarmee de bestelling is gedaan.

Omruilen tegen ander product. Wilt u het product omruilen tegen een andere maat of andere product dan hoeft u de verzendkosten betreffende het opnieuw versturen van betreffend omgeruilde product niet te betalen. Wij sturen dan het product naar u op zonder verzendkosten

Afgeprijsde of Sale artikelen kunnen niet retour of geruild worden.

Gedragen of producten zonder kaartje kunnen niet worden retour gezonden of geruild worden. Mocht er geen kaartje aan de kleding zitten dan is dit bij ons bekend en deze kunnen wel geretourneerd of geruild worden.

Heb je vragen? neem contact op via mail verkoop@valentinadamesmode.nl of telefonisch via + 316 42859859 / +31647035564.